Direktlänk till inlägg 22 februari 2008

Vi har vår i luften

Av Britta Hammarström - 22 februari 2008 16:35

...var har ni er?

Ursäkta, men denna gamla dåliga vits kröp ut ur någon minneslåda i mitt huvud, alldeles nyss :0)


Det har verkligen "storblåst" här i dag, snudd på storm. Man gick dubbelvikt på golfbanan vid klubben. Men det var ändå varmt och sol.

Rejält träningspass i dag - vännerna ligger nu utspillda runt mig och snusar gott och förnöjt. Sök med Hippie, lydnad med Bitte och Stina.


Det är så mysigt detta, att kunna träffa ett gäng trevliga människor på klubben, träna tillsammans och så fika och prata  - vi snackar om allt, inte nödvändigtvis hund hela tiden. Vi är ju pangisar allihop, men kan fortfarande ligga utan käpp och ingen behöver ledas ut i skogen eller så :0)


Och detta att kunna träna på dagtid, i lugn och ro, ingen stress och tittande på klockan. Under den yrkesverksamma delen av livet fick man ju knö´ihop träning och alla andra aktiviteter på helgen, oftast med ett öga på klockan.

Men nu har jag gjort min del, knegat mina år, nu tänker jag njuta så länge jag kan :0)


Tja, det stormar ju inte bara ute, på ett par bloggar också...

Men det lugnar nog ner sig. Argumenten från t ex "mångårig tyst observer" och "en som vet", är ju tämligen torftiga och inte ropas det hurra över dem heller :0)

Man har inte så svårt att lista ut vilka personer som så skrajset döljer sig bakom pseudonymerna - det gör det hela ännu dummare.

Nu struntar vi i dom!


Stod vid köksfönstret för ca en timme sedan - och vad ser jag? Små snödroppar, blommande under mitt ena äppelträd. Ut som ett jehu med kameran, titta! Är dom inte bara helt underbara :0)


Önskar er en trevlig helg, bästa bloggläsare!


 




 
 
lisbeth

lisbeth

22 februari 2008 17:00

Es ist Unser in den Luft! är en annan dålig vits ha ha...

Ja, du Britta! Det känns skönt att ha klubben & kompisarna och de små vännerna att träna, det får saker och ting till dess rätta proportioner.
Själv har jag mina ponnyer att pyssla med, nu när alla tikar löper och inget vettigt kan göras med dem eller resten av beståndet.

Är mentalt förbrukad av de senaste dagarnas turbulens, men rätt nöjd att saker och ting kommit upp på bordet och att lort kan kallas lort...

Kanske kommer något gott ut av allt detta till sist?

Hoppas din helg blir fin och bra!

http://www.geocities.com/ulvuskennel

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards