Direktlänk till inlägg 26 april 2008

Vilket möte!

Av Britta Hammarström - 26 april 2008 14:54

Nu är man totalt fullproppad i pallet - finns inte ett minnesspår ledigt:0)Möte på SKK från kl 10 00 - 14.15 - information, frågor, information, frågor..... 


Sista mötet före WDS och circuitutst. Vilket ofattbart jobb STOKK och SKK har med detta evenemang!

Nu gäller det verkligen att alla klubbar sköter  och ordnar sina sista detaljer i rätt tid.

Totalt blir det ca 35.000 starter !

Det är 180 västgötar anmälda till WDS och i går var det 91 till circuitutst.

Fortfarande en vecka kvar på anmälningstiden, men vi kommer nog inte över 100 där.


Jag säger till alla er som tänker åka till Almare-Stäket någon av dagarna - tag avfart från Kungsängen!!!!!! S

äg detta till dem ni känner som också tänker åka dit - Kungsängen!!!!!

Inte Stäketavfarten!!!!


Fick i dag klart för mig att alla hundar som är anmälda,  till circuiten och även till WDS olika dagar, får tas med in på mässan.

Alltså - jag ställer ut Hippie på WDS på fredagen, västgötarna ställs ut på WDS på söndagen, men får följa med in på mässan på fredagen - bara jag har med deras stamtavlor och nummerlappar. Som vid en vanlig flerdagarsutställning.


På Almare-Stäket får ju alla hundar som inte ställs ut  också komma in, bara det finns med vaccinationsintyg. Det underlättar verkligen för mig, inte världens lättaste dagar att få någon extra hundvakt..


Det kommer att bli stenhårda kontroller på både parkering och campingplats med absolut 0-tolerans - inga hundar i varma bilar!!!


Och ni som funderar på att ha en liten picnic - bjuda in polare på lite mat och dryck efter circuiten - men fortfarande är kvar på utställningsplatsen.

Absolut ingen alkohol får föras in på utställningsplatsen - vill man bjuda ett sällskap på skumpa eller dylikt så MÅSTE det köpas genom dem som sköter förtäringen på platsen - stenhårt! Detsamma gäller mat.


Jag får ta med min egen lilla matsäck naturligtvis, men klubben får inte t ex fixa lunch eller kaffekorg till domare och ringpersonal - det MÅSTE  beställas centralt! Så är avtalet mellan poloanläggningen och SKK - bara att gilla läget!


Bettan och jag åkte tillsammans till mötet, jag för västgötarna, Bettan för riesen och collie.

På Möllan sammanstrålade vi med Karin, som också var där för götarna. Karin var flitig på att anteckna - jag skötte mest frågandet, hade en radda nedskrivet - det gällde ju att komma ihåg att fråga om  allt som inte var helt klart - sista chansen.


Hoppsan! Plötsligt kom det tunga droppar utanför, en regnskur dök upp från ingenstans, passerade på ett par minuter  - hmm, ser ut som om det skulle kunna komma lite mer om ett tag. Inte helt fel med lite regn, det har varit väldigt torrt ett bra tag.

Nu tar jag vännerna och skuttar ut med dom - Olle var här och släppte ut dem vid lunchdags och vi gick 45 minuter innan jag åkte i morse, men vi tar en vända till - jag behöver vädra hjärnan :0)

 
 
Ingen bild

Nilla

27 april 2008 10:11

Åhh vad bra då kan jag ta med Rex in dom dagar jag inte ställer honom!!

Mvh Nilla

 
Ingen bild

Britta

27 april 2008 18:57

Om du skall stå i rasmontern, så får du nog också en införselbiljett för Rex - i varje fall till den dag du skall stå där - annars gäller det att vara rädd om hans nummerlapp till utställningen.

 
Ingen bild

Nilla

27 april 2008 19:41

Ja inte vet jag?, har inte hört något!

Hör jag inget så tar jag för givet att dom inte behöver mig!!

Så nrlappen är jag rädd om *L*

Nilla

 
Ingen bild

Britta

27 april 2008 20:37

Bara lugn! Det har ingen annan heller :0)
Vi - d v s Jan, Karin och jag väntar ivrigt på mer info från SKK - har varit lite tunt med det hittills både när det gäller rasmontrar,raskavalkader etc.
Jan,Karin och jag träffas hos Jan den 10/5, för att fördela priser, ordna diverse praktiska ting, kolla när vi kan komma in på mässan och bygga monter - SAMT göra ett preliminärt schema över vilka som kan stå när och hur länge i montern, vilka hundar som kan vara där etc. Sedan får vi kolla av hur det stämmer med folks aktiviteter under dessa dagar.
Det här är inte en plättlätt historia vet du :0)
4 dagar gäller det, massor med folk ställer ut, både en, två och flera raser, här skall puzzlas ihop dagar, tider,folk, hundar....
Hoppas att du fortfarande känner att du vill stå några timmar i montern.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards