Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Härliga timmar...

Av Britta Hammarström - 30 september 2009 18:14

.. i skogen, kom inte hem förrän kl 15, men då hade det inhandlats käk på hemvägen också.

Vännerna var i trädgården medan käket plockades in där det skulle vara, fixade hundmaten och så fick flickorna pallra sig in en stund - gräsklippning på gång ;)

Det varnades för regn, bäst att stå på med klipperiet.

Gräsmattan klipptes på rekordtid kan jag säga.

Gav vännerna mat, snabbt utsläpp och sedan var det dags att susa iväg och hämta Eli. En glad och solig Eli kom springande från den stora sandlådan på dagis och farmor fick en stoor kram - det är härliga grejor det :0)

Nu har Eli åkt hem, med magen full av pannkaka.


Känner hur kinderna glöder - men varken av skam, blygsel eller ilska - bara av frisk luft och sol :0)

Sitter just nu med tillefonen tryckt mot axeln och väntar på Handelsbankens support. Har fått nya inloggningprylar, kortläsare, kort och grunkelimojs. Följer instruktionerna till punkt och pricka, men någonstans har det hängt upp sig - just nu är det stopp, kommer inte längre.

Ringer alltås HSB:s support och av kön att döma är jag inte ensam om att inte kunna fullfölja den nya typen av inloggning.

Hur mycket tid ägnar man nu för tiden åt att sitta i olika "supporter" och vääääänta........

Inte bara supporter, vart man än skall ringa så "umgås" man oftast med en stereotyp röst som tjatar samma sak om och om igen, överallt är det väntetider och säger rösten "väntetiden beräknas till 2 minuter", så kan man vara bergbom på att det dröjer minst 10 minuter;) 

Och gud bevare mig när man kommer till ställen där det strömmar ut "hissmusik" i örat under väntetiden - ryyyyys!


Så fort jag fått ordning på inloggningen skall vännerna och jag ta en liten kort runda runt fältet, innan det mörknar - och det går fort nu!

Sedan skall jag inte göra ett dyft mer än titta på TV och lösa korsord!


Inga "måsten" är kvar - villaägarföreningens protokoll färdigskrivet, valpkursen klar, alla mail besvarade, tidningarna färdiga, pappersarbetet efter förra MH:t klart, söndagens MH (sista för året)är helt under kontroll.

Tidningarna ja - Mälarös blaska har inte kommit ut ännu, men kommer endera dan´och den brukar inte ge upphov till några större svallvågor :0)

Och det ploppar in mail och t o m kort via posten, med glada kommentarer och "tack" för "Västgötaspetsen" - jätteroligt!











 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britta Hammarström - 15 november 2012 18:50

I går var det glad familjeträff på Skytteholms golfbana - västgötaspetsfamiljeträff! 8 götar och en collie flängde runt och hade kul. Mina tre - Stina,Bitte, Skrållan och Hippie förståss- och så matte Birgitta och grabbarna Feldt-von Otter, Valle (...

Av Britta Hammarström - 6 oktober 2012 17:26

.....efter mycket funderande har min lilla hjärna kommit fram till detta:   Jag har bloggat sedan 2007, snart 6 år. Jag tänker inte ta bort bloggen - förutsatt att inte själva sajten tänker lägga av. Har haft lite tankar på att flytta den till ...

Av Britta Hammarström - 28 september 2012 20:14

.....bara lite "snapshots" från dagens eftermiddagspromenad i Myra. Lite gråmulet, men ändå en vacker och framför allt fridfull prommis.   Ormbunkar är vackra även när di är vissna.         Collie...      Bitvis ganska brant ......

Av Britta Hammarström - 26 september 2012 20:54

I dag åt vi lunch hos Ida med matte, i Järfälla. (Ida = dotter till Bitte och mamma till "mina" valpar från förra sommaren). Idas matte Britta Asp har stor del i den kullen, hon "lånade ut" Ida och ställde upp alldeles otroligt fint under hela tiden,...

Av Britta Hammarström - 24 september 2012 18:15

...att fullkomligt bombardera oss med sin fantastiska färgprakt - liksom för att mildra det bistra och ofrånkomliga faktum vi står inför  - nämligen  att nu är " de långa kalsongernas natt " väldigt nära...   Mina dahlior går nu på 10:e året. Blo...

Presentation


OXBERGSBLOGG

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards